Cena za 10 dkg.
Naše Klobásy se srnčím masem jsou tvořeny minimálně třetinovým podílem srnčího masa,
zbytek masa pochází výhradně z vepřové kýty. Celkový podíl masa je
95 %. Přidáváme koření, zejména jalovec, rozmarýn, bobkový list,
česnek a papriku.
Použití: klobásy nakrájené na kolečka se výborně hodí jako rychlé pohoštění, podáváme
třeba s kyselou okurkou a pečivem. Není nutné je tepelně upravovat, ale mohou
být součástí i vařených receptů. Vylepší rizoto, najemno nakrájené klobásky
dají nový rozměr obyčejným těstovinám. Ani tradiční česká kuchyně se bez klobás
neobejde, přidávají se do zapečených brambor, pikantní zelňačky nebo husté
fazolové polévky. Náš tip: lepší je přidávat klobásu až na konci, těsně před
podáváním, stačí, když se v jídle prohřeje.